0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Har du ångrat slutet av Ligue 1-säsongen?
28 May

Har du ångrat slutet av Ligue 1-säsongen?

Den franska presidenten avbröt alla idrottsaktiviteter i Frankrike före september på grund av epidemin. För att genomföra denna åtgärd slutade Ligue 1, en av de fem stora ligorna, sitt rekord den här säsongen. Fler och fler föräldrar köper en billiga fotbollströjor till sina barn.

Bundesligas första rekord i en av de fem stora ligorna har redan börjat. De andra lagen har gradvis startat ommatchningen. Ser man att andra ligor har meddelat en omkamp, ​​kommer detta oundvikligen att göra Ligue 1 som har avslutat ligan att bli avundsjuk. Alla Ligue 1-klubbar har förlorat totalt 600 miljoner euro, och många Ligue 1-lag har upplevt skatteunderskott. Ligue 1 matchtröjor kunde inte heller börja producera långsam försäljning. Vissa klubbar har gått samman för att göra en stämningsansökan till den franska högsta förvaltningsdomstolen för att besluta om att dra tillbaka Ligue 1-säsongen och avsluta det slutliga beslutet tidigt.

Huruvida Ligue 1 kommer att ommatchas eller inte är svårt att säga. Men jag hoppas fortfarande att avsluta epidemin så snart som möjligt och låta fotbollen återgå till våra liv.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan