0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Välkommen Dybala att gå hem, denna väg är för tuff
07 Aug

Välkommen Dybala att gå hem, denna väg är för tuff

Eftersom Dybala inte har någon stark önskan att kämpa för Drömteatern har klubben beslutat att sätta Dybala-bytehandlaren på håll. Dessutom bekräftade namnet Fabrizio Romano detta, Dybala accepterade inte att landa i Manchester United, även om de två lagen hade nått ett spelarbytesavtal, kunde transaktionen inte nås. Så Dybala kommer att fortsätta att bära tillbaka Juventus-billiga fotbollströjor för Juventus.

"Dybalas pass, vänster fotteknik, skytte och frispark är fantastiska. Det enda problemet är att han inte är lång och stark. Passar detta in i Premier League, och det beror på hans förbättring i fysisk kondition?" Dybala är nu beslutad att stanna på Juventus och fortsätta spela för Juventus tröja. Vi vill verkligen se honom och Ronaldo arbeta tillsammans för att uppnå ännu större resultat.

Efter en veckas tid kommer Dybala och hans flickvän att återvända till Turin efter semesterns slut. Stämningen är avsett att bli besvärlig från nöje. Nu kan de äntligen tänka sig och återvända till Juventus träningsplats för att träna med Ronaldo.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan