0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Världsfotbollsspelare
08 Jan

Världsfotbollsspelare

Den 7: e meddelade fotbollsforskningsinstitutet för International Sports Research Centre of Switzerland forskningsrapporten om överföringsvärdet av spelarna i de fem stora ligorna i Europa. Hur mycket är värdet av de berömda stjärnorna? Jag tror att denna forskning definitivt kommer att leda till djupgående diskussioner bland fans. Här har vi förberett billiga fotbollströjor.

Vem är den mest värdiga spelaren i fotbollsverdenen? Den franska stjärnan Mbappé, som spelade för Paris Saint-Germain, valdes till 218,5 miljoner euro. Mbappé, som nyligen passerade sin 20-årsdag, överfördes från AS Monaco till Paris Saint-Germain med ett pris på 180 miljoner euro. Under den ryska världscupen och under de senaste två säsongerna var prestationen av "Paris Saint-Germain" värd sitt pris. Ökningen ger en viktig vikt. Många fans kommer definitivt att jubla för Mbappé i sina Paris Saint-Germain tröja. Englands stjärnkané, som spelar för Tottenham Hotspur, tog andra plats i studien med 200,3 miljoner euro.

Studien rapporterade slutsatserna från spelarna baserat på överföringspriset och spelarna. Som en hardcore fan av idoler är deras egna idoler värda mest.