0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Tottenham Hotspur kommer troligen att möta kollektiva lönesänkningar
09 Oct

Tottenham Hotspur kommer troligen att möta kollektiva lönesänkningar

Förra säsongens Tottenham Hotspur var tävlingen i Champions League. Denna säsongs Tottenham Hotspur är inte tillfredsställande. billiga fotbollströjor på fansen är också förmörkade. Efter åtta tävlingsrundor rankade han bara nionde i ställningen. Förhoppningen om att kämpa för fyra i ligan är inte optimistiskt.

I British Cup eliminerades de av det fjärde laget, och i ligan besegrades de av den svagare Brighton. Den här typen av rekord är verkligen skrämmande, och fler medier har avslöjat att Tottenham Hotspur inte kan gå in i topp fyra och gå in i Champions League den här säsongen, då kommer spelarna att få straffet för lönesänkningar och annullering av bonusar. Kommer detta att göra att fansen tar av sig Tottenham Hotspur tröja? Detta kan också motivera spelarna å ena sidan, och å andra sidan kommer spelare definitivt att drabbas av moralen i lönesänkningen, vilket inte är goda nyheter för den fattiga Tottenham Hotspur.

Lönesänkningen är verkligen inte en bra åtgärd. Även om det kan förbättra den nuvarande finanskrisen något, kan den inte stabilisera folket. Jag vet inte vad de måste göra, vi kommer att vänta och se.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan