0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Stark Bundesliga mittfältare rekommenderar sig själv att gå med i Barcelona
14 Oct

Stark Bundesliga mittfältare rekommenderar sig själv att gå med i Barcelona

Även om Barcelona står inför en allvarlig ekonomisk kris, kommer Barcelona inte ge upp på grund av det. De lånar nu ut för att bygga om stadion Camp Nou. Efter den framgångsrika rekonstruktionen kommer Camp Nou -stadion att vara den mest lönsamma stadion i världen. En monter där tusentals fans i billiga fotbollströjor samlas. På grund av ekonomisk nöd kan Barcelona för närvarande inte presentera stjärnor med stora namn, vilket också ledde till Barcelonas mediokra prestationer den här säsongen.

Vad Barcelona behöver mer nu är spelare som ansluter sig fritt. Den 25-årige Zakaria är en Bundesliga-spelare som spelar för Mönchengladbach. Han vägrade förnya sitt kontrakt med laget. Han ignorerade till och med Mourinhos inbjudan och ville gå med i Barcelona. Vill ta på mig FC Barcelona tröja för att spela för den. Carria är en mycket skicklig person, med toppstjäl, avlyssningar, jaktfart och försvarsförmåga. Hans anslutning till Barcelona kan stärka försvaret.

Om Barcelona verkligen kan signera Zakaria som gratis kommer det också att spara mycket överföringsavgifter. Det återstår att se om de kommer att lyckas hålla i hand.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan