0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Rose mocks Arsenal
21 Dec

Rose mocks Arsenal

I de tidiga timmarna på morgonen eliminerade Tottenham Hotspur Arsenal, rivalen i ligakoppen. Rose klädd i en billiga fotbollströjor belagd Arsenal är retribution. Tidigare denna månad besegrade Arsenal Tottenham Hotspur 4-2 hemma i ligan. Efter matchen firade många Arsenal-spelare galet videon, och Rose sa att det gjorde många Tottenham Hotspur-spelare obehagliga.

I det här spelet satte Rose på Tottenham Hotspur-kaptenens armband för första gången sedan januari 2016. Han sa: "Jag är väldigt stolt över att vara lagkaptenen igen, särskilt för att vi vann. Vissa spelare i Arsenal är bollen. spelade 10 matcher och började flyta. Vi utnyttjade det här, det här är verkligen en karma. De borde förlora. Vi är fulla av motivation att komma in i semifinalerna, så nu är alla väldigt glada, men de viktigaste fortfarande låter Arsenal slutade, som berättade för dem att vinna ett spel för att fira som ett mästerskap. "Tusentals fans i Tottenham Hotspur tröja är glada för dem.

Det är inte tillrådligt för Rose att lura Arsenals beteende. Men vad händer när du vinner eller förlorar på fältet. Att fokusera på arbete är den största hjälpen för dig själv och klubben.