0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Ronaldo och Juventus undersöktes av den sydkoreanska polisen
15 Aug

Ronaldo och Juventus undersöktes av den sydkoreanska polisen

Ronaldo och Juventus och K-League All-Star-laget höll en vänskapsmatch. Juventus åkte till Korea för att vara värd för "The Fasta" företaget och den koreanska professionella fotbollsligan lovade fansen att superstjärnan Ronaldo kommer att vara i billiga fotbollströjor. På matchdagen spelade emellertid inte Ronaldo.

Kontraktet som tillkännagavs av The Fasta "visar att Ronaldo kommer att vara på scenen i 45 minuter. Men på speldagen, men hela spelet satt, var fansen i vördnad. Offren trodde att Ronaldo skulle dyka upp i reklam och köpte biljetter, men faktiskt Ronaldo Vi debuterade inte. Vi kan se Ronaldo klädd i en Juventus tröja för att titta på deras match. Den koreanska professionella fotbollsligan skickade också ett dokument till Juventus Football Club för att protestera mot Ronaldos frånvaro från den vänliga. league beräknar fortfarande det belopp som begärts av evenemangsarrangören "The Fasta".

Robin Chang, VD för The Fasta, berättade för Sydkoreas SBS TV att Ronaldo hade varit på kontraktet i 45 minuter, men hans företag utfärdade senare ett uttalande som säger att Juventus-klubben bröt mot sina kontraktsförpliktelser och Ronaldo inte spelade.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan