0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Ronaldo har inte planerat att bryta med Juventus
18 Mar

Ronaldo har inte planerat att bryta med Juventus

Sedan Juventus eliminerades i Champions League har Ronaldo också blivit föremål för skulden, vilket också får omvärlden att spekulera i att han kommer att bryta upp med Juventus. Ronaldo tog på sig Serie A- billiga fotbollströjor för att få en Champions League-mästerskapsring i Champions League. Efter att ha missat Champions League-mästerskapet i två säsonger tror människor från alla samhällsskikt att han kommer att lämna Juventus på grund av detta.

Ronaldo har för närvarande inga planer på att lämna Juventus. Ronaldo lämnar Juventus är bara en mediahype. Ronaldo har via sociala medier sagt att han kommer att fortsätta att kämpa för Serie A-mästerskapet till slutet och har inte övervägt att lämna Juventus. Den nuvarande Juventus-serien är inte perfekt för Cronaldo. När han väl bär Juventus tröja för att delta i spelet, men det inte finns någon lämplig mittfältare som kan samarbeta med honom, beror hela laget på honom ensam, så det är mycket svårt att uppnå ideala resultat.

Vissa tror att Ronaldo vill återvända till Real Madrid, men oavsett om det är Ronaldos lön eller det nuvarande unga laget i Real Madrid, kommer detta att göra hans återkomst till en viss svårighetsgrad.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan