0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Ronaldo blir inblandad i en ny kronvirusskandal
05 Mar

Ronaldo blir inblandad i en ny kronvirusskandal

Epidemisituationen i Serie A har blivit mer och mer allvarlig och många har börjat fästa vikt vid utvecklingen av epidemisituationen. Och italiensk fotboll har försenat spelet. Spelare kan inte längre spela i sina billiga fotbollströjor. Eftersom Juventus hade ett spel med Piacenza-lag C nyligen, och spelarna i Pianese-laget hittade ett bekräftat fall!

Så snart nyheten kom ut bröt Ronaldo eller infektion med ny kranskadningsinflammation på Internet. Detta orsakade panik bland fans som stödde Ronaldo. Men dessa osanna nyheter ryktes av klubbens tjänsteman: Just nu har Juventus inga spelare infekterade med viruset! Jag tror att fans med Ronaldo-Juventus tröja kommer att be att de är okej. Juventus teamläkare övervakar noga hälsan hos Ronaldo och hans lagkamrater. Men de kommer fortfarande att "följa alla lämpliga säkerhetsåtgärder."

Epidemin sprider sig nu i Italien i hopp om att människor kommer att gå ut så lite som möjligt för att undvika infektion. Jag hoppas också att alla samhällsskikt kan motstå epidemin och besegra sjukdomen.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan