0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Ronaldo lockar 10 miljoner fans
25 Dec

Ronaldo lockar 10 miljoner fans

Ronaldo har varit med Juventus i 5 månader, för Real Madrid sista gången närvarofrekvensen sjönk. Juventus har 10 miljoner fans på grund av Ronaldos anslutning. Juventus nr 7-billiga fotbollströjor har blivit den mest sålda skjortan. Ronaldo blev den ljusaste spelaren i Serie A under dessa 5 månader. Han bidrog med 11 mål och 5 assisterar i 17 omgångar av Serie A. Det är för närvarande nummer ett målare i Juventus laget.

För Juventus ökade ankomsten av Ronaldo inte bara lagets offensiva kraft. Det ökade också lagets förmåga att absorbera pulver. På bara 5 månader har Juventus officiella konto ökat med 10 miljoner, och allt detta kan hänföras till ankomsten av Ronaldo. Detta räcker för att illustrera Ronaldos inflytande. Varje gång Juventus spelar, kan vi tydligt se de fansen i 7-Juventus tröja efter att Ronaldo gjorde mål.

Varhelst Ronaldo är, kan det påverka klubbens övergripande status. Juventus är mer och mer modig på grund av Ronaldo deltagande. Real Madrid har inte utfört på ett tillfredsställande sätt den här säsongen.