0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Rodríguez kan lämna Bayern München i sommar
23 May

Rodríguez kan lämna Bayern München i sommar

James Rodríguez gick med i Bundesliga Bayern München sommaren 2017 med ett tvåårigt hyresavtal. Det lockar också tusentals fans som har på sig billiga fotbollströjor för att stödja honom. På grund av den oavsiktliga köpet av Bayern München vill Real Madrid sälja, och Hames-James Rodríguez, som hyrde från Real Madrid till Bayern München, har beslutat att lämna Bundesliga i sommar.

Eftersom han inte kunde se sin framtid i laget beslutade Rodríguez att lämna Bayern München och han hade informerat klubben om beslutet. Bayern München kommer inte att köpa Rodríguez mot spelarens önskemål, och det officiella uttalandet kommer att meddelas efter finalen i den tyska cupen. Detta gör fansen FC Bayern München tröja väldigt ledsen. Om Bayern München inte köper ut, kommer Rodríguez tillbaka till Real Madrid i sommar. Real Madrid planerar också att sälja Rodríguez, vet inte var framtiden Rodríguez kommer att vara.

Även om det sägs att Real Madrid och Bayern München inte avser att fortsätta använda Rodríguez. Men med Rodríguez utmärkta färdigheter. Det finns för närvarande flera klubbar intresserade av att signera Rodríguez.