0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Risk förenar Real Madrids ämne fortsättning
22 May

Risk förenar Real Madrids ämne fortsättning

Hazards deltagande i Real Madrid har alltid varit fokus. Efter att ha bekräftat att Hazard inte kunde få fortsättningen att signera Real MadridChelsea. Oavsett om det är Hazard själv eller Chelsea. Nästa hem de utsåg var Real Madrid. De förhandlade också flera priser mellan de två sidorna. Men fortfarande inte färdigställd. Risken kan i princip vara säker på att bära Real Madrid-billiga fotbollströjor, vilket kan vara bara en fråga om tid.

Han gjorde 16 assists och 15 assists denna säsong, och han vann också Premier League assists. Självklart är Chelsea själv inte villig att lämna som en stjärna. Hazard, som löper ut nästa sommar, är dock avsedd att röra sig. Chelsea står inför talangerna. Därför rapporterade vissa medier att affären kommer att meddelas efter UEFA Cup-finalen. Said Hazard är på väg att bli ett nytt hjälpmedel för Real Madrid. Jag returnerade till och med Real Madrid tröja till HazardP.

Hazard har fortfarande många fans att stödja vart han än är. Eftersom Hazard är en bra mittfältare. Hazards vertikala förmåga kommer också att lägga till sin fotbollskarriär.