0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Real Madrid försvarar Champions League längre och längre
10 Jan

Real Madrid försvarar Champions League längre och längre

I de sista två rundorna i ligan har Real Madrid1 förlorat 1 vinst. Många barn har blivit Real Madrids små fans, de är alla klädda i billiga fotbollströjor för att jubla för dem. Real Madrid har redan fallit ut ur Champions League och rankas bara som femte. Real Madrid har hoppat på ligatiteln denna säsong varit mycket smal.

I förra sommaren, med avgången till Ronaldo och Zidane föll slaget vid Real Madrid, och i Real Madrid i Lopetegui var en röra. Real Madrid säsongens tillstånd fluktuerar, denna säsongs gruppstadium fördubblades av Professional FC. I nästa Champions League kvartfinaler spelar de mot Ajax Amsterdam, de holländska jättarna. Den här säsongen visade Ajax Amsterdam en mycket stark kamp effektivitet, och gruppfasen var obesegrad. Här har vi förberett en Real Madrid tröja för att heja dem. Real Madrid kan knappt garantera att de kommer att passera nästa knockout.

När det gäller huruvida man inte ska uppnå fyra på varandra följande mästerskap, är jag rädd att Real Madrid inte är den primära övervägandet nu. Att hålla de fyra bästa positionerna kan vara Real Madrids mest realistiska säsong denna säsong.