0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Real Madrid är inte förolämpad av Paris Saint-Germain
28 Mar

Real Madrid är inte förolämpad av Paris Saint-Germain

Trots att de franska medierna kraftfullt förespråkar Real Madras teckningsplan, insisterade Real Madrid-laget "Marca" att Real Madrid inte kommer att köpa Mbappé och påpekade att detta är den verkliga tanken på Real Madrid-chefer. Många föräldrar förbereder billiga fotbollströjor för sina barn.

Anledningen till att Real Madrid inte köper Mbappé är väldigt enkelt: Först kommer Paris Saint-Germain inte att sälja Mbappé, Real Madrid kommer inte att träffa väggen, och för det andra är Paris Saint-Germains bakgrund för stark och Florentino kan " Jag har inte råd med det. Stora Paris Saint Germain vill behålla Mbappé, inte bara på grund av sin prestation på domstolen, även om han också spelat mycket bra på domstolen. De är fortfarande pengar som tillverkar maskiner. Klubbens reklamintäkter och sponsring kommer att öka på grund av närvaron av dessa två spelare. Därför är de fans som har Paris Saint-Germain tröja enorm besviken. Real Madrid chefer sade att de är mycket tydliga att det är omöjligt att introducera Mbappé i år, och klubben hoppas kunna skylla på det.

Real Madrids hopp om att introducera Mbappé har ännu en gång misslyckats, och jag vet inte om fansen kommer att förlora igen.