0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Ramsey kan komma tillbaka till Premier League
12 Feb

Ramsey kan komma tillbaka till Premier League

Ramsey presterade inte bra i Juventus första säsong. Även om det inte fanns många möjligheter att spela på grund av skador, visade Ramsey inte superförmåga i de spel han spelade. Ramsey bar inte bördan på sin billiga fotbollströjor. Fans var besvikna över honom.

Så Ramsey befinner sig för närvarande i en svår situation på Juventus. Juventus chefer hoppas att rensa upp "högt betalande, låg energi" Ramsey i sommar. Ramsey har mycket rik erfarenhet i Premier League. Han har också bevisat sig i Premier League, och Ramsey har en stark offensiv förmåga. Han kanske inte kan anpassa sig till Serie A-systemet och han spelar en stark roll i Manchester Uniteds ersättare. Han kanske är bättre i Manchester United tröja. Den tidigare Chelsea-anfallaren Cascarino sa också att den walisiska internationalen är mycket lämplig för Manchester United.

Ramsey är en mittfältare med Premier League-erfarenhet, bevisad personlig styrka och målscorer. Så kommer Manchester United att välja Ramsey och Juventus att förhandla om?

Du kan vara intresserad av produkterna nedan