0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Portugal drog 2-2 med Frankrike för att gå vidare till 16-åring
24 Jun

Portugal drog 2-2 med Frankrike för att gå vidare till 16-åring

Den tredje omgången i grupp F i Europacupen 2020 inledde en kamp om fokus. Frankrike och Portugal träffades igen i Europacupen efter 5 år. Ronaldo kommer att inleda den nuvarande kampen mot liv och död i Europa i det här spelet. Man tror i alla samhällsskikt att Ronaldo kommer att lämna europacupen med ånger. Kanske den här gången kan vara sista gången han bär landslags billiga fotbollströjor. Men Ronaldo överraskade och chockade fansen i det senaste spelet.

I den första halvan av matchen gjorde Ronaldo en straffspark och Benzema sköt den för att kvittera. I andra hälften av matchen gjorde Benzema en volley från straffområdet. Ronaldo i sin Tröja EM 2020 Portugal gjorde poängen och tog straffen personligen. I slutet av matchen slog Portugal och Frankrike 2-2, Frankrike rankade först med 5 poäng och Portugal kvalificerade sig tredje med 4 poäng.

Varje spelare blir gammal och väljer att gå i pension vid den tiden, men andan kan vara för evigt. Den personen är Ronaldo, som återigen tillåter oss att bevittna en stor spelarlegend.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan