0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Paris Saint-Germain besegrade i Champions League
20 Feb

Paris Saint-Germain besegrade i Champions League

Champions League har nått en åttonde, och de två huvudpersonerna i denna omgång är Paris Saint-Germain och Borussia Dortmund. Borussia Dortmund mot Paris Saint-Germain. Denna gång tog Neymar också på sig en billiga fotbollströjor för Paris Saint-Germain för att göra ett genombrott i Champions League.

Dessa två lag är förstahandsstarka lag, och de har fått många fans uppmärksamhet. De hoppas båda att vinna matchen. Så i början av första halvlek var båda försvaren solida. De två sidorna lämnade in tomma papper. Under andra halvlek var det lätt att spela sida vid sida. I den 69: e minuten bröt Borussia Dortmund dödläget och de två sidorna 1-0. I den 75: e minuten gjorde Neymar i Paris Saint-Germain tröja poäng, Paris Saint-Germain band med Borussia Dortmund 1-1! . Bara en minut senare tog Borussia Dortmund ledningen igen. Poängen låstes till 2-1.

I slutet av hela matchen beslutade de två lagen som passerade varandra under första halvleken slutligen segern i andra halvlek. Paris Saint-Germain förlorade mot Borussia Dortmund 1-2.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan