0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Neymar återvänder till Barcelona och hoppas öka
19 Jun

Neymar återvänder till Barcelona och hoppas öka

Neymar har brutit med Paris Saint-Germain och kan lämna laget i sommar. Neymar ser fram emot att återvända till Barcelona för att gå tillbaka till toppen. Barcelona hoppas också att återigen attackera Champions League efter Neymar återvänder. Förhandlingarna mellan de två sidorna Fortsätt smidigt, och förhandlingsformen diskuteras också. Här har vi förberett billiga fotbollströjor.

Efter att ha anslutit Paris Saint-Germain har Neymar blivit värre och värre i sina prestationer, och hans dröm om att vinna Golden Globe blir längre och längre. Det var ett avsteg från det ursprungliga syftet att lämna Barcelona. Neymar beklagar att gå Paris Saint- Germain är ingen hemlighet, han är ivrig att återvända till Barcelona i sommar, jag ser fram emot att åter bär FC Barcelona tröja. Barcelona är också intresserad av att välkomna sin egen brasilianska stjärnan. Neymar har en god relation med Barcelona-spelare och Barcelona lagkamrater kommer att välkomna Hans återkomst.

Enligt media, i syfte att lösa Neymar har Barcelona en ny plan. Det verkar som om du vill återgå till stjärnan, kommer det att finnas vissa vändningar i mitten.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan