0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Neville berömmer de Bruyne
21 Aug

Neville berömmer de Bruyne

Manchester City de Bruyne återhämtar sig från skada. Han har presterat bra i många matcher under den nya säsongen. Fans är alltid redo att titta på hans spel i billiga fotbollströjor. De Bruyne är en särskilt bra spelare. Han är en spelare i världsklass. Till och med Neville, rivalen i Manchester City, kan inte låta bli att berömma de Bruyne.

Neville sa: "Om de Bruyne förblir frisk kan Manchester City fortfarande bli starkare. Jag gillar att se spel fulla av taktiska spel, jag kommer aldrig att skrämmas av en spelares andra personliga talang, men de Bruynes prestationer jag är fascinerad. De Bruyne är jämfört med dem i förbipasserande kvalitet, de Bruyne har en bra känsla av position, bara ett högt beröm. Hans prestanda överträffar helt Manchester City tröja. Han är en utmärkt fotbollsspelare. Bruyne är mycket smart och tidpunkten för hans handlingar är alltid perfekt. Hans passande noggrannhet är mycket hög. "

De Bruyne har börjat spela den här säsongen som ett lojalt fan av de Bruyne. Jag ser fram emot hans framtid att ge oss fler spännande spel.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan