0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Messi skadad i landslaget
11 Nov

Messi skadad i landslaget

Eftersom Messi har missat de två matcherna i Paris Saint-Germain på grund av skador i knä- och lårhälsenor, men det argentinska landslaget nu står inför en brist på personal, är rekryteringen av Messi nära förestående. Och om Messi, som inte har läkt, kan spela? Kan fansen se Messi spela i landslags billiga fotbollströjor?

Även om Argentina för närvarande inte har några problem med att kvala in i gruppen vill Uruguay kämpa för sin egen ranking genom detta spel. Då är det skyldigt att slåss till döden. Detta kommer definitivt att öka det defensiva trycket för det argentinska laget. Dåliga nyheter kom från det argentinska laget. Nicolás González kommer inte att kunna spela i Argentina tröja på grund av den nya kronan, vilket har förvärrat skadan på anfallarens styrka. Om laget vill vinna är kärnspelaren Messi nyckeln, och huruvida att spela med en skada kommer att påverka hans återhämtning.

Fansen ser fram emot hans framträdande, men samtidigt är de också oroliga över hans skada. Oavsett vad resultatet blir, tror jag att fansen kan acceptera det.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan