0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Messi har blivit en fri agent
05 Aug

Messi har blivit en fri agent

Kontraktet mellan Messi och Barcelona har gått ut i sommar, men Messi valde inte att förnya kontraktet med Barcelona. Messi är fortfarande en fri agent och han tillhör inte något lag. Vilket lags billiga fotbollströjor kommer Messi att bära under den nya säsongen? Enligt medierapporter är det mycket troligt att Messi väljer att fortsätta bära Barcelona -tröjan.

Många medier rapporterade att Barcelona har nått ett personligt avtal med Messi. Messi är villig att sänka lönen med 50% och förnya kontraktet med Barcelona. De två parterna har tecknat ett femårskontrakt. Det betyder att Messi kommer att fortsätta bära FC Barcelona tröja för det. Men detta kanske fortfarande inte löser Barcelonas registrering för Messi i La Liga. Eftersom Barcelonas löneutgifter har överskridit 70% av dess inkomst och brutit mot La Ligas löneregler för varje lag, kan Barcelona inte registrera Messi i La Liga. Om Messi är registrerad kommer den inte att kunna representera Barcelona. Avtalet mellan de två parterna är värdelöst.

Fansen tror förstås att han kan återvända, och vi ser också fram emot att han fortsätter att bära Barcelona -tröjan för att fortsätta spela i La Liga.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan