0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Mane accepterar Liverpools resultat den här säsongen att vara ogiltiga
09 Apr

Mane accepterar Liverpools resultat den här säsongen att vara ogiltiga

Liverpool leder nu Premier League med 25 fördelar, vilket också kommer att vara Liverpools första mästerskap sedan 1990. Tyvärr, effekterna av epidemin, det finns ingen tydlig tid på återhämtningsdagen, det värsta fallet är att resultaten från ligan detta säsongen ogiltigförklaras, vilket hindrar spelare från att vinna den slutliga ära för sina billiga fotbollströjor.

Om Liverpools mästerskap är borta den här säsongen kommer det att bli det största slaget för Liverpool-spelare och fans. Och Liverpool-anfallsmannen sade att för ligan under den nya kronepidemin accepterar han alla resultat, även om han förlorar mästerskaprofén. Även om denna förlust av detta trofé är svårt för oss att acceptera, är det svårare för människor som lider av epidemin i världen. Epidemin har orsakat att vissa människor förlorar sina nära och kära och deras familjer är trasiga. Vi kommer att fortsätta kämpa för äran att ha Liverpool tröja nästa år.

Liverpool har en 25-poäng ledning i Premier League, och jag tror att detta mästerskap ger Liverpool inga kontroverser. Ser fortfarande fram emot säsongen ommatch.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan