0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Manchester United räknar på Rashford för äventyrlig
12 Sep

Manchester United räknar på Rashford för äventyrlig

Lukaku lämnade i transferfönstret i sommar. Lukaku tog av sig Manchester United-billiga fotbollströjor och flyttade till andra ligor. Men Manchester United introducerade inte andra strejkare. Sådana stora förändringar är svåra att förstå. Resultaten av Manchester Uniteds fyra säsonger under den nya säsongen bekräftar om flytten från Manchester United påverkar hela laget.

Englands berömda Alan Shearer sa att efter att Lukaku lämnade, Manchester United sålde Lukaku, introducerades inga ersättare och Rashford var ingen spelare för nr 9-Manchester United tröja. Jag tror att Rashford är mer säker på vänster sida och inte behöver ta tillbaka bollen. Som frontlinjen i Manchester United är Rashford en mycket riskfylld handling. Han är en geni, men inte en naturlig skytt.

Rashford är en särskilt fantastisk, tekniskt snabb spelare med spelare. Han är bra på andra anfallare eller wingers, och vi vet inte om arrangemanget som Manchester United kommer att ge Rashford ett nytt genombrott. Vi kommer att vänta och se.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan