0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Manchester United har en annan gudsoperation
28 Aug

Manchester United har en annan gudsoperation

Enligt medierapporter har Inter och Manchester United nått en överenskommelse. När det gäller uthyrningen av Sánchez har de två sidorna nått en överenskommelse, och allt är endast för officiellt tillkännagivande. Här ser många fans med billiga fotbollströjor fram emot resultaten. Affären är dock också förvirrande för fans, eftersom transaktionen fortfarande är sällsynt.

För detta hyresavtal kommer Inter att betala 5 miljoner euro i den årliga lönen till Sánchez 12 miljoner euro, och de återstående 7 miljoner euro kommer att bäras av Manchester United. Och denna hyra inkluderar inte en utköpsklausul. Med andra ord kan Inter Mingxia direkt återlämna Sánchez till Manchester United. Sánchez har fortfarande chansen att bära en Manchester United tröja efter säsongens slut. Men denna typ av beteende från Manchester United gör oss djupt tveksamma. Betyder detta att efter att hyresavtalet löper ut kommer Sánchez fortfarande att vara Manchester Uniteds primära städmål?

Redundanta människor tar inte nytt stöd, Manchester United tappar pengar och måste till och med betala. Denna typ av operation förundras också av fansen. Det verkar som att Manchester Uniteds ledningstänkande inte är något som vanliga människor kan förstå.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan