0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Manchester City har för avsikt att köpa Sancho
18 Dec

Manchester City har för avsikt att köpa Sancho

Sancho har fått många framträdanden sedan han gick med i Borussia Dortmund. Det är också Borussia Dortmund som Sancho har haft en enastående möjlighet i Manchester City. Sancho gjorde en stor stänk från bänken förra säsongen och avgick omedelbart på huvudstyrkan. Det stöds också av tusentals fans med Manchester City tröja.

Det är just på grund av Sanchos enastående prestanda i Borussia Dortmund som han har blivit föremål för konkurrens på överföringsmarknaden. Sancho, som ursprungligen avvisades av Borussia Dortmund, är också outtömlig eftersom han har skjutits till fönstret nästa sommar. Sancho kommer så småningom att ta av sig Borussia Dortmund tröja. Därför har Manchester United, Chelsea, Liverpool, Manchester City, de fyra stora jättarna i Premier League, en skandal med honom. Det borde dock vara så att Manchester City troligen kommer att underteckna Sancho. Sancho, som föddes som ungdom i Manchester City, kan vara bäst lämpad för Manchester City-systemet.

Manchester City är utan tvekan ett team som kan hjälpa Sancho att uppnå sina ambitioner. Det är dock fortfarande okänt vem Sancho kommer att välja till slut.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan