0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Liverpool söker ny tröjor ny partner
07 Mar

Liverpool söker ny tröjor ny partner

Manchester City och Hummer tröjor har blivit den största kommersiella affären i historien, och Puma har gett Manchester City en 10-årig £ 650 miljoner tröjsponsorering. En sådan stor sak har också gjort många klubbar avundsjuk. Liverpool letar efter nya billiga fotbollströjor sponsor som för närvarande inte är hemlighet i Premier League. Jag hoppas dock vara på samma nivå som Manchester City sponsring.

Liverpools nuvarande skjortsponsor NewBlance och Liverpool tecknade ett årligt kontrakt på 45 miljoner pund, och deras kontrakt med NewBlance löper ut efter slutet av nästa säsong. NewBlance förhandlar med Liverpool om förnyelser, men om NewBlance vill förnya Liverpool måste de få en betydande ökning av sponsring. NewBlance har sponsrat Liverpool sedan 12/13 säsongen och har nått stora framgångar i Liverpool, och varumärket Liverpool tröja är också den högsta säljande i Liverpool historia.

Liverpool vill hitta en tröja sponsor, och är förmodligen den högst betalade tröja sponsorn i Liverpool historia. Vi önskar dem allt det bästa de kan.