0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Liverpool kan vinna med Silva
25 Oct

Liverpool kan vinna med Silva

Liverpool och Manchester City har inte förlorat i Premier League sedan början av 2018-19-säsongen, Manchester City och Liverpool har lett ledningarna med obesegrad rekord. Många fans har blivit förvånade över Liverpools resultat den här säsongen, de har på sig billiga fotbollströjor för att gå med i spelet.

Liverpool och Manchester City har inte förlorat i Premier League sedan början av 2018-19-säsongen. Båda sidorna har 7 segrar och 2 ritar i de första 9 rundorna. Liverpool är tillfälligt bakom Manchester City på grund av målskillnaden. Även om så långt, de och den försvarande mästaren Manchester City inte öppnade poängskillnaden. Många föräldrar vill nu att deras barn ska ha egna Liverpool tröja. Berömda Souness anser att Manchester City har förmågan att framgångsrikt försvara Premier League-titeln, och Liverpool vill vinna, men saknar också en smart mittfältare som Silva.

Kanske är detta för mycket beslut, Liverpools offensiva säsong har varit mycket stark, ett lags framgång är inte baserat på personlig förmåga. Liverpool har ett starkt lag som inte kommer att kunna avgöra resultatet fram till sista minuten.