0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Liverpool förhandlar med sponsor New Balance
18 Jan

Liverpool förhandlar med sponsor New Balance

Liverpool har varit obesegrat den här säsongen och har varit i dominans av Premier League-ståndpunkterna. Den här gången valde New Balance en ny start med Liverpool. Det nuvarande kontraktet mellan Liverpool och billiga fotbollströjor-sponsorn New Balance löper ut vid slutet av 2019-20-säsongen, och parterna har redan förhandlat fram en kontraktstillägg.

I det nuvarande kontraktet har New Balance betalat 45 miljarder sponsoravgift till Liverpool varje år, och samarbetet mellan de två parterna har varit en stor framgång. Liverpool var obesegrad i Premier League den här säsongen och vann julkampen. Om New Balance hoppas kunna förnya kontraktet kan de behöva lägga till minst 30 miljoner pund per år till den ursprungliga sponsringsavgiften. Manchester United har för närvarande en årlig Liverpool tröja-sponsringsavgift på 75 miljoner £, och Liverpool hoppas att matcha detta nummer när förnyelsen av avtalet.

De vill fortsätta arbeta med New Balance, men om den andra parten inte kan uppfylla sponsringsvillkoren är klubben också öppen för att hitta nya tröja-sponsorer.