0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Kommer Mbappé att lämna Paris Saint-Germain
19 Mar

Kommer Mbappé att lämna Paris Saint-Germain

Vi vet att Mbappé-kontraktet löper ut 2022, och det är okänt om han kan fortsätta kämpa för Paris Saint-Germain i en billiga fotbollströjor. Men för andra klubbar, om du kan få Mbappés unga talang, kommer laget att vara mer stabilt. Real Madrid håller också ett öga på den unga mannen och väntar på dagen när Paris Saint-Germain släpper.

Även om Paris Saint-Germain redan är på dagordningen för att förnya Mbappés kontrakt, har det också öppnat upp den högst betalda spelaren i hela spelet för Mbappé. Mbappé och Neymar är dock kärnfigurerna i Paris Saint-Germain, och de kan inte separeras från varandra. Detta kommer att leda till att Mbappé lämnar. Om Mbappé, som bär en Paris Saint-Germain tröja, försenar överföringsförhandlingarna ytterligare ett år, kan Real Madrid förfölja den parisiska Saint-Germain när han undertecknade med Hazard förra året. Vid den tiden kommer PSG-säljare inte att falla i fällan Talentet är kort.

Jämfört med Neymar är Mbappé mer värdefullt när det gäller ålderkreativitet. Därför tror jag att Paris Saint-Germain inte kommer att ge upp lätt.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan