0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Kan Liverpool bevara ligan och Champions League?
22 Jan

Kan Liverpool bevara ligan och Champions League?

Liverpool har nått 60 poäng i en 23-runda säsong i Premier League den här säsongen, och Manchester City jagar efter. Trycket i Champions League är inte litet. Om du vill uppnå ett mästerskap måste du lägga ner en annan stridskamp. Tusentals föräldrar har förberett billiga fotbollströjor för sina barn.

Manchester City är inte ett allmänt hot, Manchester Citys styrka och uppställningstjocklek kan inte jämföras med Liverpool. I de komplicerade händelserna i Premier League kan Liverpool inte acceptera några slag, men Liverpool står fortfarande inför Champions League-knockout-evenemanget. Ingen motståndare kan underskattas. Dessutom är Champions League ett vittne om äkta styrka. Här har vi förberett Liverpool tröja. Som runner-up förra året kommer Liverpool att vara helt definierad på den pseudokraftiga jätten om den inte når den nivå som den förtjänar. Det är osannolikt att se bevisets sanna återkomst.

Det finns inte tillräckligt med spelarstyrka, Manchester Citys strävan måste alltid vara uppmärksam och Liverpools utmaning i Champions League ska alltid vara utkikad, Liverpool kan få två skönheter.