0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Inter UEFA Cup-spelet kan vara tomt
27 Feb

Inter UEFA Cup-spelet kan vara tomt

Ny kronisk lunginflammation sprider sig snabbt i norra Italien. Tre personer har dött och mer än 200 har diagnostiserats. Ny kronisk lunginflammation kommer att orsaka allvarlig överföring i Kina om Italien sprider sig i ett stort område. Då kommer fotbollsmatch att vara inblandad, de kommer att göra en försening eller rensa spelet. Spelare kommer att bära billiga fotbollströjor för att kämpa för sig själva.

Den italienska premiärministern Giuseppe Conte bekräftade att alla större händelser kommer att avbrytas i många områden. Han kan avbryta alla Serie A-matcher i helgen, ett beslut som fattas idag. Fans kan ha Inter tröja med spelare att titta på i direktsändningar. Eftersom Inter och Professionas UEFA Cup-eliminationsrunda på 32 kommer att äga rum på fredag eftersom det inte finns tid att planera om matchen.

Det finns ingen slutlig plan ännu, om godkännandet verkligen utförs. Jag ber också fansen titta på spelet med sinnesfrid hemma. Isolering är den mest effektiva åtgärden, och fans uppmanas att ge bidrag till landet.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan