0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Hazards vistelseort i Chelsea
16 May

Hazards vistelseort i Chelsea

Hazard, som har varit kontroversiell under lång tid, har beslutat att han inte kommer att förnya sitt kontrakt. Hazard kommer sannolikt att lämna Chelsea för att återvända till Real Madrid i sommar. Då kommer Chelsea No. 10-billiga fotbollströjor att byta händer, jag tror att detta kommer att skada hjärtan hos många fans.

Kontraktet mellan Hazard och Chelsea kommer att sluta nästa sommar. Om Hazard inte såldes i sommar var priset en förlust av en stor överföringsavgift för försäljningen av Hazard. Real Madrid är också på grund av detta, har förhandlat, inte villig att träffa Chelseas pris. Får Hazard fortsätta att bära en Chelsea tröja? Eftersom Chelsea möter ett överföringsförbud, lämnar Hazard att spara lagets konkurrenskraft. Och behåll även gigantens ansikte för att undvika att bli rånad av Real Madrid. Så om Hazard kommer att säljas i sommar är det fortfarande okänt.

Real Madrid har en fördel i Hazard, och Hazard är villig att flytta, men allt kan hända innan avtalet är officiellt tillkännaget. Vi kommer att vänta och se.