0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Gueye tecknade med Paris Saint-Germain i fyra år
31 Jul

Gueye tecknade med Paris Saint-Germain i fyra år

Den 29-åriga Gueye är en senegalesare som gynnades av Paris Saint-Germain-laget i januari. Jag hoppas alltid att han får möjlighet att bära sin egen klubb billiga fotbollströjor. Paris Saint-Germain-laget meddelade den 30: e att de tecknade ett fyraårigt kontrakt med mittfältaren Gueye.

Beloppet för överföringsavgiften för Gueye har inte tillkännagivits för Paris Saint-Germain. "Paris Saint-Germain är nöjd med att tillkännage undertecknandet av Gueye." Den franska mästaren sa på sociala medier att Gueye höll Paris Saint-Germain tröja nr 27. Gueye sa i en intervju med klubbens officiella webbplats: "Jag är mycket stolt över att kunna skriva med Paris Saint-Germain. Genom att gå med i Paris Saint-Germain, en klubb med en stor utvecklingsplan i Europa, hoppas jag att ta min personliga klubbkarriär till nästa nivå. våningen. "

Som fotbollsspelare kan du gå till jättarna för att arrangera ditt eget spännande fotbollsspel, vilket är vad varje spelare ser mest fram emot. Jag hoppas att han kommer att ha tur i framtiden.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan