0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Fàbregas vill återvända till Champions League
01 May

Fàbregas vill återvända till Champions League

Fàbregas går med i AS Monaco från Chelsea i början av året kommer att utgöra en risk för nedgångar i klubben. Självklart är den här säsongens prestanda i AS Monaco inte tillfredsställande. Fàbregas hoppas dock leda AS Monaco tillbaka till Champions League. Fläktarna förväntar sig också att stjärnan bär AS Monaco billiga fotbollströjor för att ge dem olika överraskningar.

AS Monaco är rankad 16 i den nuvarande klubben och 7 poäng högre än nedrymmet. Fàbregas vill att klubben ska hålla sig borta från risken för nedgradering. Dock har denna spelare uppenbarligen mer än så. Hans mål är att nå de tre bästa i ligan och återvända till UEFA Champions League i 2020-21 säsongen. Detta är också önskan till fans, de ser också fram emot att ha på sig en AS Monaco tröja som sitter på Champions League fotbollsplan. Självklart sa han också att Paris Saint-Germain, överlord av Ligue 1, är en stor utmaning. Han hoppas att klubben blir det bästa laget efter Paris Saint-Germain.

Fàbregas hopp är inte bara hans egna förväntningar, utan också förväntningarna hos mm lycka till.m lycka till.ånga fans. Vi önskar honom lycka till.