0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Eriksen tog sitt hjärta och lämnade Tottenham Hotspur
03 Jul

Eriksen tog sitt hjärta och lämnade Tottenham Hotspur

I sommaröverföringsfönstret lämnade många spelare den ursprungliga klubben. För fansen är detta några glada. Fans är orolig att idolerna tar av sig sina egna stöd billiga fotbollströjor. Eriksen, 27, är kärnspelare i Tottenham Hotspur. Eriksen har varit i Eriksen i sex år, och nu vill Eriksen inte förnya Tottenham Hotspur och försöker lämna laget.

Eriksen kontaktade Real Madrid förra sommaren, men Tottenham Hotspur vägrade att förhandla och priset på mer än 150 miljoner euro tvingade Real Madrid att överge affären. Tottenham Hotspur säljer aktivt Eriksen till Real Madrid, och kontraktet har löpt ut på ett år. Eriksen kommer inte längre ha nr 23-Tottenham Hotspur tröja. Tottenham Hotspur säljer också aktivt Eriksen eftersom det undviker situationen för både människor och pengar! Men Eriksen är inte det primära målet för Real Madrid.

Real Madrid är verkligen intresserad av Eriksen, men Eriksen är inte det primära målet för Real Madrid. Tottenham Hotspur hoppas nu att sälja Eriksen till en rabatt. Jag vet inte om Real Madrid skulle vilja acceptera det. Vi kommer att vänta och se.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan