0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Ceballos presterade mycket bra
09 Jul

Ceballos presterade mycket bra

I matchen mellan Arsenal och Leicester City drog Arsenal Leicester City 1-1. Ceballos är en ung tonåring. I det här spelet gjorde Ceballos ganska bra och vann beröm från Premier League-stjärnan Jamie Redknapp. Fler och fler fans bär billiga fotbollströjor för att se uppkomsten av den yngre generationen spelare.

Ceballos och Xhaka är Arsenals mittfältpartner och de har nu blivit Arsenal kärnspelare. Under den första halvan mot Leicester City vann hans enastående prestanda många människors uppmärksamhet. Fans med Arsenal FC tröja på plats jublade honom. Miredknapp sa att han beundrade Ceballos under första halvlek mot Leicester City. Han försökte alltid passera bollen och försvara på allvar. Han spelar alltid sin roll på mittfältet. Ceballos har en lysande prestanda i Arsenal. Som ung spelare finns det mycket utrymme för utveckling i framtiden. Vi önskar honom lycka till.
Ceballos har en lysande prestanda i Arsenal. Som ung spelare finns det mycket utrymme för utveckling i framtiden. Vi önskar honom lycka till.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan