0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Cavani är svårt att återvända till toppen
30 Oct

Cavani är svårt att återvända till toppen

I denna omgång av Champions League representerade Cavani Paris Saint-Germain mot den gamla mästaren Napoli. För Cavani utmanade denna Champions League den gamla Napoli, många saker ser väldigt mycket fram emot att titta på det här spelet. Men Cavani kunde inte återvända till toppen av Napoli. Låt många fans med billiga fotbollströjor vara mycket besvikna.

Cavanias prestanda på Princes Park var ett sömnvandrande spel. Han fick inte effektivt stöd i spelet. Paris Saint-Germains huvudbrandkraftspunkter koncentrerades också på Neymar och Mbappé, och Cavani verkade vara förlorad. Cavani hade bara 21 chanser att röra spelet, och bara Ospina gjorde en smärtsam räddning. Den mest effektiva mördaren i den franska ligan under de senaste säsongerna var helt borttappad i detta spel. Själv. Fans som jagar Cavani är mycket oroliga över sin nuvarande status. De hoppas kunna visa sitt stöd som alltid genom att ha på sig en Paris Saint-Germain tröja.

I slutet, i Champions League, Paris Saint-Germain 2-2 rita med Napoli. Fläktarna ser också fram emot uppkomsten av Cavani igen.