0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Borussia Dortmund inledde en lång frånvaro
26 Feb

Borussia Dortmund inledde en lång frånvaro

I den 23: e rundan i Bundesliga i 2018-19 säsongen är fans som har gula billiga fotbollströjor klar. Ledaren, Borussia Dortmund, slog Bayer 04 Leverkusen 3-1 i Iduna Signal Park, vilket gör laget till en förlorad seger.

Borussia Dortmunds senaste tillstånd är medioker, och den sista omgången av Bundesliga var platta av FC Nürnberg, som rankades längst ner. Den här tävlingsrundan började med Bayer 04 Leverkusen, och de första 20 minuterna dominerade helt konkurrensen. Men i den 30: e minuten gjorde Zagadou en rubrik och Borussia Dortmund tog först ledningen. George Friend hjälper Bayer 04 Leverkusen att jämföra. På bara över en minut assisterade Diallo Sancho i att krossa nätet. Borussia Dortmund 2: 1 leder till avbrottet. Många har nu en egen Borussia Dortmund tröja. Under andra halvåret förbättrades Borussia Dortmunds status. I 60: e minuten utvidgade Borussia Dortmund 3 ledningen med en. I den 75: e minuten binder Bayer 04 Leverkusen poängen 2 till 3. I slutändan är det fortfarande omöjligt att ändra situationen. Borussia Dortmund inledde en viktig seger.

I slutändan slog Borussia Dortmund Bayer 04 Leverkusen 2 och fortsatte att slå Bayern München till toppen av läget med en trepunktsfördel.