0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Bayern München letar efter Alaba-stand-in
28 Jan

Bayern München letar efter Alaba-stand-in

Även om Alabas kontrakt med Bayern München löpte ut valde han inte att fortsätta skriva med Bayern München. Fans är ledsna över att han ska ta av sig Bayern München-billiga fotbollströjor. Alaba valde inte att fortsätta att skriva, då kommer Bayern München att leta efter en ersättare för Alaba, och den här spelaren är Dayot Upamecano. Han betraktas som Alabas efterträdare.

Uppenbarligen kan Bayern München inte behålla människor, och signering är absolut nödvändigt för Bayern München. Rasen Ballsport Leipzig e. V. gjorde ett bra jobb förra säsongen. Dayot Upamecano, som den främsta defensiva spelaren, är hans prestanda uppenbar för alla. Det är därför Bayern München vill skriva Dayot Upamecano. Fans hoppas också att han kan bära FC Bayern München tröja. Men om Bayern München vill underteckna Dayot Upamecano i framtiden kommer Bayern München att behöva överväga att betala likvidation, vilket förväntas uppgå till mellan 40 miljoner och 45 miljoner.

Dayot Upamecano är stark och skicklig. Om Bayern München vill underteckna Dayot Upamecano, måste han överväga sina likviderade skador. Är Bayern München villig att betala pengarna? Vi väntar och ser.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan