0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Barcelonas försvar började minska
08 Nov

Barcelonas försvar började minska

Barcelona förlorade inte mer än 14 mål efter 11 rundor. Uppenbarligen har Barcelona inte haft så dåliga uppgifter om försvaret. Barcelona mötte en liknande situation under säsongen 2012-13. Därför är det nödvändigt att fundamentalt lösa Barcelonas defensiva problem. Barcelona fans i billiga fotbollströjor har hoppats på att lösa detta problem.

Noll motståndare är lika sällsynta som blommorna i öknen för den här säsongens Barcelona. I Barcelona mot Inter Milan för att vinna 2-0, släppte inte motståndare, sådana defensiva resultat till Barcelona målvakten ter Stegen satisfied, visade också att Valverde gav upp Dembélé som inte tyckte om försvar, låt Arthur spela rätt. Fläktarna kommer också att ha på sig FC Barcelona tröja som alltid. Valverde sa efter matchen: "På så sätt spelar vi mer kompakt." Det är klart att Valverde är medveten om sina egna problem. Och hitta ett sätt att kompensera för kryphålen, trots allt är denna situation inte normal.

Oavsett att Barcelonas försvar behöver förbättras. Trots den kraftfulla offensiva förmågan att kompensera för skador som orsakas av smutthullarna måste lagets försvar förbättras.