0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Balcazar vill att Griezmann ska gå med
11 Jul

Balcazar vill att Griezmann ska gå med

Balcazar flyttade till Bayern München i början av året och introducerades officiellt som Bayern München-spelare på måndagen. Balcazar kommer att bära 21-billiga fotbollströjor i Bayern München-stjärnan Philipp Lahm och erkänna att han kommer att spela i nästa match.

Balcazar gick med i Bayern München, och hans landsmän Griezmann lämnade också Atlético Madrid. Även om det har ryktats för att vara undertecknat av Barcelona, ​​har det inte slutförts. Balcazar är intresserad av att arbeta med sina landsmän igen och anser att Griezmanns överföring till Bayern München skulle vara en bra passform för honom. Balcazar sa på en presskonferens. "Eftersom Griezmann är en bra spelare, tycker många klubbar om honom. De vill alla ha egna lag FC Bayern München tröja. Men om han har chansen att komma hit, kan han bli den bästa spelaren i världen."

För att Balcazar ska ha på sig Philipp Lahms tröja nummer, hoppas han att han är lika stor som Philipp Lahm, för att som en av de största vaktarna i eran är detta ett nummer som har blivit ihågkommen av historien.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan