0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
ACMilan öppnar 35 miljoner för Paquetá
09 Jan

ACMilan öppnar 35 miljoner för Paquetá

Paquetá gick med i ACMilan från Flamengo i januari förra året. Hittills denna säsong har han gjort 14 uppträdanden för Milan i en billiga fotbollströjor och endast 1 assistent registrerades. ACMilans chefer är villiga att släppa Paquetá i vinterfönstret, och Paris Saint-Germain är för närvarande den enda klubben som har uttryckt intresse för Paquetá.

ACMilan är villig att lyssna på andra lags erbjudanden för Paquetá, som har betalat 35 miljoner euro för den brasilianska mittfältaren. Även om Paris Saint-Germain inte har gett upp införandet av Paquetá, är Paris Saint-Germain bara villig att ge Paquetá en offert på 20 miljoner euro i detta skede, som bara är halva priset i Milano. Det verkar som att Paquetá måste fortsätta att ta på sig sin Paris Saint-Germain tröja.

Eftersom Paris Saint-Germain anser att ACMilans pris på 35 miljoner euro är för högt hoppas de kunna sänka vissa priser. Men detta är långt ifrån ACMilans förväntningar. Vad kommer att hända i slutet? Ser fram emot tillsammans.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan