0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
AC Milan tredje tröjor meddelade
17 Jul

AC Milan tredje tröjor meddelade

Hemklubbarna i varje klubb har blivit tillkännagivna, och många tredje tröjor har inte blivit utsatta. Idag introducerade vi AC Milans tredje billiga fotbollströjor. Jag vet inte om denna tröja kommer att erkännas av fansen. Låt oss ta en titt på vad AC Milans tredje tröjor är.

Den berömda fotbollsutrustningens webbplats footyheadlines exponerade tredje tröjor spion bilder av AC Milan 2019-20 säsongen. Kroppen på den tredje tröjor är svart med ett framträdande oregelbundet tunt streckmönster tryckt på framsidan. Liksom hem tröjor har AC Milan tröja också en rund hals. På insidan av halsen finns röda, vita och gröna färger som representerar den italienska flaggan. Bröstet är fortfarande en annons för Emiraten. Shortsna i denna tröja är svarta och strumporna är gjorda av rött och vitt.

Självklart har denna tröja subvert de röda och svarta ränderna från det förflutna, men valde olika ränder av rött och svart. Jag vet inte om fansen är nöjda med denna tröja. Välkommen till vår hemsida för konsultation.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan